Vil du lage en balkong på Hagemessen?

Hagemessen på Norges Varemesse søker etter kreatører som vil vise frem nye trender og kreative måter å innrede balkonger.

Balkongen blir en utstilling på Norges største hagemesse 22. – 24. april 2022.

Markedsfør deg selv

Du får mulighet til å markedsføre seg selv og eller et firma. Balkongutstillingen er en unik markedsføringsplass og et perfekt sted å vise hva du er god for. Benytt muligheten til å imponere våre besøkende, fremtidige kunder og jurymedlemmer.

Det er også mulighet for omtale i Hagemessens egne kanaler som nettside, nyhetsbrev og sosiale medier.

Hvem kan lage en balkong?

Aller er velkomne til å melde sin interesse til prosjektleder Marit Sagen, kontaktinformasjon »

Hvorfor skal du være med?

De besøkende på Hagemessen er på utkikk etter inspirasjon til sitt uterom. Med ca. 20.000 besøkende i løpet av en helg blir din balkong en unik markedsføringsplass der du kan styrke ditt varemerke, vekke interesse hos nye kunder og ikke minst gi inspirasjon til de besøkende. Våre besøkende er privatpersoner og personer som jobber innen grønn sektor.

Årets balkong skal kåres

Din balkong deltar i konkurransen om Årets balkong. Både jurypris og publikumspris deles ut. En jury kårer en vinner av Årets balkong første messedag, mens publikum kan stemme under hele arrangementet. Publikumsprisen deles ut på siste messedag, søndag 24. april.

Praktisk informasjon

Hvis du får lage en balkong inngår følgende: en hjørnestand på 9m²-12m². Standen har 2 vegger, betonggulv, rutenett som “tak”, strømuttak og belysning i form av spotlights.

Balkongen skal inspirere de besøkende til å kunne gjøre lignende hjemme, derfor er det viktig at det i kreasjonen fremgår at det er en balkong.

Vil du melde din interesse eller ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Du kan melde din interesse for å lage en balkong til prosjektleder Marit Sagen, [email protected]

Share this: