Reklameplasser

I og utenfor messebygget er det en rekke eksponer
ingsflater, som kan gi ditt firma ekstra synlighet. Her kan du se eksempler på noen av flatenene. Vi skreddersyr gjerne løsninger for ditt behov.

Kontakt Mette eller Marit for å bestille >>

STORSKJERMER

Reklamespot på informasjonsskjermene i glassgaten. Med en størrelse på nesten 10 kvm, er våre informasjonsskjermer et naturlig blikkfang for alle i messesenteret. Format: 1920 x 1080 pix. Stillbilde eller film.

Kr 6 000 + mva

 

VINDUSREKLAME

Firmaprofilering på vinduene ved hovedinngangene er en fin mulighet til å få oppmerksomhet allerede før folk kommer inn i messesenteret. Format: 265 x 296 cm (bxh), inkl. 10 cm hvit ramme (valgfritt).

Kr 15 000 + mva

 

GRATIS NETTVERK: nvfree

La ditt firma “eie” tilbudet om gratis nett til alle i messesenteret, med din firmalogo på åpningsbildet. Det er også mulig å endre navn fra NV FREE og til “Firmanavn” FREE.

Kr 15 000 + mva

 

GULVREKLAME

Gulvklistremerke egner seg for firmalogo og henvisning til standen. Strategisk plassering i hovedinngangene og i inngangen til hver hall. Standard format: 300 x 300 cm. Andre format er også mulig.

Kr 10 000 + mva

 

REKLAMEPLASSER PÅ TOALETTER

Ditt budskap og firmalogo på speilene på toalettene vil bli lagt merke til, gjerne i kombinasjon med plakater i bilderammene på vegger og dører. Format speil: 79 x 79 cm. Format bilderamme: A4

Kr 10 000 + mva

Share this: