Klart for Hagemessen i april

Etter 14 måneder med arrangementsforbud gjenåpnes vare- og handelsmesser, og med det kan vi endelig arrangere Hagemessen igjen. Hold av 22. – 24. april 2022 og la inspirasjonen blomstre på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Solid vekst for bransjen

Under koronasituasjonen har vi alle vært mer hjemme og interessen for hus og hage har eksplodert. Tall fra Norstat viser at i aldersgruppen 30-39 år brukte over 50 prosent den første nedstengningen til å pusse opp i boligen. I tillegg har bransjene som leverer det som trengs til hagen hatt solid vekst tross stengte butikker og importutfordringer.

Økt interesse for hage

For oss som jobber mot hagebransjen er det gledelig å se at interessen for hage og uterom har økt i en utfordrende tid. Nå starter vi planleggingen av Hagemessen og gleder oss til å kunne ønske utstillere og hageinteresserte velkommen i april.

Planleggingen av Hagemessen er i gang

NAML vil anlegge inspirasjonshage i messehallen, vi jobber med å få til balkongutstillinger, blomstershow, lærerike og inspirerende foredrag, godt utvalg i alt man trenger til uteplassen, kunnskapsgate, samt aktiviteter for de yngste.

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom.

Vil du vite mer om muligheten for deg som utstiller på Hagemessen?

Share this: