FLERE NYHETER FRA HAGEMESSEN

Hagemessen 2021 er dessverre avlyst

Vi er svært lei oss for at vi måtte avlyse Hagemessen 2020 grunnet den pågående koronasituasjonen …

Slik planter du i krukke

Ser sommerblomstene sørgelige ut etter en månedstid? Følg rådene til Opplysningskontoret for blomster og planter når du skal sette i gang med planting i krukker.

Nyt Norge - nå også på blomster og planter

PRESSEMELDING FRA NORSK GARTNERFORBUND: Nyt Norge er et velkjent opprinnelsesmerke, hittil brukt kun på matprodukter. Nå er merket lansert også for blomster og planter.

Disse vårblomstene kan du plante nå

Nå kommer våren og det kribler litt i fingrene etter å pynte opp med herlige vårblomster i inngangspartiet og på balkongen.

Pressemelding: Norges Varemesse avlyser alle arrangementer ut april 2020

Norges Varemesse avlyser alle arrangementer på Lillestrøm ut april. Tiltaket iverksettes i samråd med kommuneoverlege Hedi Anne Birkeland, som i dag har fattet vedtak om at alle arrangementer i denne perioden avlyses.

Innredning av uteplassen – gjør akkurat det du har lyst til!

Det beste av alt er kanskje at «trenden er å ikke følge trenden», men å finne sin egen personlige stil ved innredning av hagerom.

10 vårtips fra hagesjefen

Her kommer ti gode tips til hvordan du gjør hagen din i stand til sommersesongen!

Drømmer du om drivhus?

Hvilket drivhus som passer for deg avhenger selvsagt av hva du skal bruke drivhuset til og hvor mye penger du ønsker å investere. På Hagemessen får du oversikt over utvalget.

Hagemøbler og utstyr - de siste trendene

Pyntegjenstander og tekstiler danner helhet og skaper det lille ekstra. Kom på messen og se de siste trendene innen møbler og interiør.

Blomstersalg - kjøp unike vekster

Hva er en hagemesse uten blomster og planter? Hos oss har sommeren allerede kommet, og hallene bugner av mange ulike sorter du ikke ante at fantes i handelen.

     >>