VELKOMMEN TIL HAGEMESSEN

Hele 25 000m2 fullspekket med inspirasjon, kunnskap og gode kjøp. Det er mye å glede seg til på Hagemessen!

Designhager for inspirasjon
Du kan vandre gjennom romantiske rosehager, oppleve en eksotisk japansk hage eller kanskje du vil bli fristet av minimalistiske stramme linjer? Fontener og vannfall, terrasseløsninger og det siste innenfor belegningsstein, pergola og lysthus er noe av det du kan oppleve i de fantastiske designhagene på Hagemessen.

Les også: Blomstersalg – kjøp unike vekster »

Møt fagfolkene
Alt står i full blomst på Hagemessen, kanskje du finner gode forslag til ditt plantevalg?  Det beste er at fagfolkene er til stede, enten du ønsker å snakke nærmere med hagedesignere, anleggsgartnere eller gartnere.

Les også: Få tips og råd i Kunnskapsgata »

Nye utstillere og gode messetilbud
Årets Hagemesse kan friste med mange nye, spennende utstillere, ikke minst når det gjelder hagemøbler. Ingen andre steder finner du et så stort utvalg, og gode messetilbud kan forventes. Trenger du ny grill? Hos oss finner du markedets bredeste utvalg.

Se hvilke utstillere som kommer »

Maskiner og utstyr
Når det gjelder maskiner og utstyr er nær sagt alle leverandører representert. Er du lei plenklipping? Kom på messen og se alle auto-movere som demonstreres, du finner helt sikkert en som passer ditt behov.

Les også: Maskiner og utstyr – for gode hageopplevelser »

Kjøp lokal mat på mat-torget
Det populære mat-torget er på plass. Her har vi samlet de beste produsentene av lokal mat. Krydder og urter, oljer og pesto, ost, saft og syltetøy, spekemat – hos oss kan du kjøpe alt du trenger til årets første hagemåltid.

Les også: Velkommen til mat-torget »

Drivhus, hagestuer og lysthus
Alle vil dyrke selv! Det er spesielt gledelig å kunne presentere så mange utstillere med drivhus, hagestuer og lysthus velkommen.  Årets utstillere representerer både tradisjonelle drivhus, klassiske drivhus i engelsk stil, minidrivhus, veggmonterte drivhus, hagestuer, paviljonger, terrassetak etc.

Noe for enhver smak på Hagemessen
Som besøkende på Hagemessen vil du finne noe som passer både ut fra hagens størrelse og lommebok. En av årets utstillere, Garden Living, skal vise frem en grønnsakshage, og hvilke muligheter som ligger i noen få kvadratmeter dyrkbar jord.

Se hele programmet her »

Vi vet at mange plantesamlere gleder seg til messen. De utrettelige Hagegal-jentene har stand, i år som i fjor, og vi vet at mange jakter på godbitene de har med seg for salg. Stig Hagemo er selvsagt til stede, og vi kjenner kampene som føres for å sikre seg de spesielle stiklingene fra Hagemo Planter.

Velkommen til Hagemessen den 5. – 7. april 2019 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Share this: