Velkommen til Hagemessen

Hele 25 000m² fullspekket med inspirasjon, kunnskap og gode kjøp. Det er mye å glede seg til på Hagemessen!
Inspirasjonsområder
Kunne du tenkt deg å fornye uterommet ditt? På Hagemessen bygges det fantastiske visningshager som gir inspirasjon og nye ideer til hva du selv kan få ut av din egen hage eller terrasse. Dyktige anleggsgartnere fra NAML, Norske anleggsgartnere – miljø og landskapsentreprenører viser deg det siste av materialer og smarte løsninger for privathager. Mange har en liten terrasse eller balkong – hos oss får du gode innredningstips og de siste trendene.

Les også: Blomstersalg – kjøp unike vekster »

Møt fagfolkene

Alt står i full blomst på Hagemessen, kanskje du finner gode forslag til ditt plantevalg?  Det beste er at fagfolkene er til stede, enten du ønsker å snakke nærmere med hagedesignere, anleggsgartnere eller gartnere.

Les også: Få tips og råd i Kunnskapsgata »

Nye utstillere og gode messetilbud

Årets Hagemesse kan friste med mange nye, spennende utstillere, ikke minst når det gjelder hagemøbler. Ingen andre steder finner du et så stort utvalg, og gode messetilbud kan forventes.

Les også: Hagemøbler og utstyr – de siste trender

Maskiner og utstyr

Når det gjelder maskiner og utstyr er nær sagt alle leverandører representert. Er du lei plenklipping? Kom på messen og se alle auto-movere som demonstreres, du finner helt sikkert en som passer ditt behov.

Les også: Maskiner og utstyr – for gode hageopplevelser »

Kjøp lokal mat på mat-torget

Det populære mat-torget er på plass. Her har vi samlet de beste produsentene av lokal mat. Krydder og urter, oljer og pesto, ost, saft og syltetøy, spekemat – hos oss kan du kjøpe alt du trenger til årets første hagemåltid.

Les også: Velkommen til mat-torget »

Drivhus, hagestuer og lysthus

Alle vil dyrke selv! Det er spesielt gledelig å kunne presentere så mange utstillere med drivhus, hagestuer og lysthus på Hagemessen.  Årets utstillere representerer både tradisjonelle drivhus, klassiske drivhus i engelsk stil, minidrivhus, veggmonterte drivhus, hagestuer, paviljonger, terrassetak etc.

Les også: Drømmer du om drivhus?

Noe for enhver smak på Hagemessen

Som besøkende på Hagemessen vil du finne noe som passer både ut fra uterommets størrelse og lommebok. Bonsai er en av årets nyheter, hos oss kan du lære hvordan du går fram for å lage bonsai selv.

Barneaktiviteter

Når vi inviterer hagefolket til Hagemessen sørger vi for at hele familien skal bli underholdt – uten å betale ekstra for det! Bemannet barnepark med aktiviteter finner du i hall C.

Velkommen til Hagemessen 17. – 19. april 2020 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Share this: