DISSE STILLER UT PÅ HAGEMESSEN

Med nærmere 250 utstillere byr Hagemessen på et variert og spennende innhold. Du finner flotte og tidsriktige produkter innen blomster og planter, hagemøbler og alt av maskiner og utstyr. Vi lover deg et bredt utvalg, høy ekspertise og knallgode messetilbud!

Rekord i antall gartnere
I år er det rekord i antall gartneriutsalg på messen. Vi kan nevne Blomsterhagen på Abildsø, Tropisk Gartneri og Solheim Gartneri som nye gartnere.

Årets designhage er et samarbeidsprosjekt mellom flere NAML medlemsbedrifter. Kreativt Landskap, Anleggsgartner Strandman og Trollgranite. Temaet for hagen er mystikk og troll, og materialvalgene er i all hovedsak norske. Hvorfor ikke kjøpe hagen på rot?

Kunnskapsgaten er som vanlig fylt av en rekke ideelle lag og foreninger innenfor blomster og natur, og på Mat-torget er det rekordmange utstillere med alt fra krydder og saft til gode oster.

I tillegg finner du, som vanlig på Hagemessen, et bredt utvalg av utstillere innen alle hagesegmentene; blomster og planter, maskiner og utstyr, møbler, griller, drivhus, hagestuer og lysthus.

Oppdatert utstillerliste vil bli publisert her når messen nærmer seg i april 2019.

 

Share this: