Selvforsyning på egen tomt

Maria Berg Hestad fra Det grønne skafferi er ivrig grønnsaksdyrker på fritiden. På Hagemessen vil hun fortelle om hvordan hun dyrker en 300 kvm hage i et boligstrøk i Molde og forsyner familien på fem med grønnsaker store deler av året.

Billett til Hagemessen kjøper du billigst på nett »

Maria er trebarnsmor, jobber som sivilingeniør og er fast spaltist i Norges størst hageblad; Norsk Hagetidend. Hun skriver bloggen det Grønne skafferi, som handler om hvordan dyrke en stor kjøkkenhage på fritiden. Maria har som mål å dyrke alle grønnsakene familien på fem har behov for i store deler av året. I dette foredraget forteller hun hvordan hun tenker for å kunne klemme ut maks avling over lang tid fra den 300 kvadratmeter store kjøkkenhagen, hva er de enkleste grødene å bli selvforsynt på og hvordan familien spiser.

– Det er det som er min motivasjon – sunn og trygg mat til mine barn som er produsert på mest mulig bærekraftig måte. Maria Berg Hestad. 

Har du lyst til å dyrke grønnsaker i egen hage?

Få med deg foredraget til Maria på Hagemessen, se programmet »

Om du liker det, kan du følge Maria både på blogg og Facebook under Det grønne skafferi, Instagram @mbhestad og på You-tube Maria Berg Hestad, og få med deg både tips og triks og litt inspirasjon med på veien til din egen matproduserende oase!

Billetter

Billett til Hagemessen kjøper du billigst på nett»

Share this: