Inspirasjonsområder

Duoen Frøholm / Leren består av interiørarkitekt MNIL Eili Frøholm Olsen og blomsterdesigner Marianne Leren. Duoen samarbeider tverrfaglig om utstillingsdesign og installasjoner.

Inspirasjonsområder på Hagemessen

Frøholm / Leren har designet to inspirasjonsområder som kan ses på Hagemessen 5.-7. april. I hall C får du tips til innredningsmuligheter til balkong, vinterhage og uteområde med spennende produkter og gjør-det-selv-prosjekter. I hall D er det avslappende sittegrupper til besøkende på messen, og du kan finne ro og fred inne i installasjonen blant planter, botaniske arbeider og produkter.

Billett til Hagemessen kjøper du billigst på nett»

Samarbeidet bærer preg av at duoen hele tiden utfordrer hverandres fagfelt, og tradisjonelt tankesett for hva som er interiørarkitektur og hva som er natur og botanikk. I hvert prosjekt tøyes grensene rundt forholdet mellom interiør og natur på en måte som gir annerledes og spennende resultater.

Frøholm jobber med romanalyse, komposisjon og holistisk tenkning rundt ethvert prosjekt, mens Leren arbeider praktisk og hands-on med botaniske materialer og teknikker. Begge er sterke på form og farge, og kombinasjonen av kompetansen fører til unike kreasjoner.

Tidligere har Frøholm / Leren designet inspirasjonsområde til Nordic Living, utarbeidet en designmanual til Vang Gård på Toten, samt deltatt på blomsterfestivalen Temps de Flors i Spania.

Share this: