Anne fra Moseplassen kommer

Populære hageblogger Anne Holter-Hovind fra Moseplassen kommer for å holde sitt foredrag “Ett år på balkongen” på Hagemessen lørdag 21. april.

Moseplassen drives av Anne selv og er Norges mest leste hageblogg. Bloggen skal være en en avslappende oase av grønn inspirasjon. Her er lave skuldre og et fokus på at hage er gøy og noe alle kan få til.

Fra villahage til hagehylle
I 2017 flyttet Anne fra villahage til hagehylle, og i foredraget på Hagemessen vil hun vise hvordan hun på kun ett år transformerte en gold balkong til en frodig oase.

Livet i hagen
Anne viser hvordan hun har tenkt for å skape ulike opplevelser i denne lille hagen, slik at det på tross av å kun være 45 m2 blir en spennende og variert hage.

Få konkrete tips
Publikum får konkrete tips, og mye inspirasjon! Vi er helt sikre på at alle vil bli utfordret på hva en hage kan være!

 SE HELE PROGRAMMET

Hagestuen og stien frem til denne. Bildet er tatt 6 juni, så hagen har kun eksistert i tre måneder! Legg merke til at krukkene varierer i utseende og størrelse, det gir hagen et mer avslappet utrykk.
Fra hagestuen mot kjøkkenhagen. Dersom du ønsker et frodig utrykk på balkongen, terrassen eller den lille hagen så må du få plantene opp i høyden. Trær, busker, klatreplanter og høye blomster gir en følelse av at hagen omslutter deg, begrenser du deg til lave krukkeplanter så får du kun fargerikt teppe, ikke miljø.
13. august. Nå har det kommet opp klatreplante på rekkverket, og enkelte av krukkene har byttet plass. Den store fordelen med å dyrke i krukker er at man kan dandere om slik at den beste plassen kan gis til det som til enhver tid er flottest, og de mer kjedelige kan få tre inn i bakgrunnen. Dermed kan du ha peoner og andre stauder som blomstrer kort uten at det svekker helheten.

Share this: